Site icon Didim Rehberi

Şenolun Yeri Doğal Köy Kahvaltısı

Şenol’un Yeri Doğal Köy Kahvaltısı Didim Akköy çıkışında size ve sevdiklerinizle doğal lezzetler sunuyor. Didim’e giderken Akbük yolu üzerindn değil de Akköy üzerinden gitmeyi seçerseniz Şenolun Yeri Doğal Köy kahvaltısı mekanımız Akköy’e varmadan Akyeniköyden sonra karşınıza çıkacak…
Tarihi çeşmenin yanıbaşındaki bu aile işletmesinde tazecik gözlemeler, ev yapımı reçeller, pekmezler, kurutulmuş domates, biber gibi doğal lezzetlerin de tadına bakabilirsiniz.

Köy Kahvaltısı

Sade kavurma

Sucuklu yumurta

pişi

otlu gözleme

ev reçelleri

ballı kaymak

kızarmış sıcacık köy ekmeği

ve taze çay

Kış ayları da açık.

Akköyden Söke İstikametine devam ederken Akyeniköye varmadan yine bir aile işletmesi, samimi ve sıcak bir ortam, hemen hemen herşey ev yapımı.

Yine diğer yerlerdeki gibi 20 çeşit kahvaltılıktan oluşan mönü, tazecik sıcacık masanızda. Kış aylarında kapalı mekanları var soba yanıyor, Kış ayları da açık.

Kendi zeytinleri ve zeytinyağları yine baş köşede, zeytinler harika, çilek suyu fark katmış, gözleme ve kızartma kahvaltinin icinde ikram olarak geliyor. incir ağaçları altında köy kahvaltısı

Çocuklar icin parkı da mevcut.

Yakın Çevreye Paket servisi yapılıyor.

Detaylı bilgi ve Rezervasyon için
Şenol DUMAN 0 535 612 5638

 

Köy kahvaltısı Şenolun Yeri Akköy Didim

Şenolun Yerinden ayrılırken, dilerseniz kahvaltıda sunulan ev yapımı bu lezzetlerden satın da alabilirsiniz.
Tarhana, marmelatlar, turşular, zeytin ve zeytinyağları bu lezzetlerin başında geliyor.
Ayrıca acı biber reçelinden, cevizli patlıcan reçeline, sarmısak turşusuna kadar bir çok çeşidin yanısıra hemen oracıktaki bahçelerinden sabah serinliğinde topladıkları sebze ve meyveleri satın da alabilirsiniz.

Exit mobile version